Vaporas Ianca

Agrement: Barci cu rame, barci cu motor, salupe rapide, banana agrement, sky nautic .
Pescuit: echipament pescuit, autorizatii, momeli naturale si artificiale, ghizi .
Birdwatching: ghizi specializati, transport silentios .
Teambuilding: organizare logistica, pana la 16 locuri de cazare intr-o atmosfera absolut linistitoare, propunere programe teambuilding, concursuri de pescuit.

Pentru transport, pescuit si plimbari pe canalele inguste se pot folosi cele 3 barci cu motor si la cerere puteti fi isotiti de ghizi specializati in functie de tipul excursiilor. Pescarilor de ocazie sau profesionisti le putem obtine echipamentul necsar, obtinerea autorizatiilor necesare si informatii utile oricarui pescar. Persoanele incepatoare pot face o initiere in tainele pescuitului indrumarea fiind asigurata de echipajul vaporasului IANCA, experimentat, nascut si crescut in Delta Dunarii.

Iubitorilor de natura sau pasionatii de birdwatching le putem sugera trasee si transport perfect silentios pentru a putea patrunde in cele mai salbatice locuri fara a afecta forma si imaginea peisajelor.

Vaporasul IANCA detine un echipaj propriu ce va ofera o serie de servicii puse la dispozitia clientilor pentru a permite organizarea si desfasurarea excursiilor si activitatilor in cele mai bune si sigure conditii.

Facilitatile vaporasului IANCA

“Vaporasul IANCA iti aduce linistea din Delta.”

capacitate 20 de persoane;
16 locuri de dormit;
bucatarie;
grup sanitar;
aer conditionat;

3 cabine de dormit;
terase inchise cu plasa;
3 barci cu motor pentru excursiile pe canale;
televizoare ;
depozit frigorific de alimente;