Vaporas Galant

Vaporasul GALANT este noul membru al ofertei noastre de organizare de calatorii si sejururi in Delta Dunarii.Dispune de:

  • Cabina de dormit pentru 6 locuri
  • Bucatarie
  • Frigidere
  • Grup sanitar
  • Plase pentru tantari

Pentru transport, pescuit si plimbari pe canalele inguste se pot folosi cele 3 barci cu motor si la cerere puteti fi isotiti de ghizi specializati in functie de tipul excursiilor. Pescarilor de ocazie sau profesionisti le putem obtine echipamentul necsar, obtinerea autorizatiilor necesare si informatii utile oricarui pescar. Persoanele incepatoare pot face o initiere in tainele pescuitului indrumarea fiind asigurata de echipajul vaporasului GALANT, experimentat, nascut si crescut in Delta Dunarii.

Iubitorilor de natura sau pasionatii de birdwatching le putem sugera trasee si transport perfect silentios pentru a putea patrunde in cele mai salbatice locuri fara a afecta forma si imaginea peisajelor.

Vaporasul GALANT detine un echipaj propriu ce va ofera o serie de servicii puse la dispozitia clientilor pentru a permite organizarea si desfasurarea excursiilor si activitatilor in cele mai bune si sigure conditii.

Facilitatile vaporasului GALANT

In cazul in care se opteaza pentru cazarea in pensiuni, capacitatea de transport este de 10-12 persoane. Si pentru acest vaporas sunt disponibile barci cu motor pentru pescuit pe canale.